Plissé-, DUETTE® gordijnen zijn toepasbaar voor vrijwel elk raam. Naast functioneel zijn ze ook erg sfeervol. U heeft keuze uit een uitgebreide stoffen collectie met verschillende kleuren ook voor speciale ramen is dit een perfecte raamdecoratie.
De collectie bevat moderne uni kleuren en eigentijdse dessinstoffen De lichtinval wordt bepaald door de transparantie van de stof. Met transparante stoffen kan er door de stof heen gekeken worden. De lichtdoorlatende stoffen laten nog wel licht door, maar zijn zichtdicht. Voor nagenoeg 100% verduistering kunt u kiezen voor de verduisteringsstoffen. Ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld serres, zijn de parelmoer gecoate en gemetalliseerde stoffen. Ze zorgen voor extra zon- en warmtewering.
Een DUETTE® stof is een dubbel plisségordijn met een honingraatstructuur. Hierdoor zijn de koorden van het gordijn niet meer zichtbaar en isoleren DUETTE® gordijnen en shades goed. Door de stabiliteit van DUETTE® gordijnen zijn deze zeer geschikt voor grote ramen. Een DUETTE® +gordijn is een dubbelwandig geplisseerd gordijn welke, als het is neergelaten aan de interieurzijde geplisseerd is maar aan de raamzijde strak hangt. Hierdoor is deze DUETTE® gordijn variant extra vormvast.

Advies aan huis

Afspraak = afspraak

Vrijblijvende offerte

Persoonlijk advies

Geen aanbetaling

Gratis bezorging

Ruim 30 jaar ervaring

Gratis opmeting

Welkom bij de woonspecialist van Salland!