U kunt bij ons terecht voor de complete stoffering van uw woning of bedrijfspand.

In onze winkel van ruim 1000m2 hebben wij een grote voorraad tapijt, vinyl, laminaat en PVC.  Hier presenteren wij u ook  een grote stalen collectie in harde en zachte vloeren, raamdecoratie, gordijnen, vitrage, inbetween en karpetten van de meest bekende merken.

Onze visie is de klant ontzorgen. Desgewenst nemen wij u alles uit handen. We ruimen de kamers in en uit, verwijderen oude vloerbedekking, voeren deze af en leggen de nieuwe vloer. Komt u dit op werkdagen niet goed uit, in overleg stofferen wij ook in de avonduren en op zaterdag. Onze klanten kiezen steeds vaker voor gemak en wij bieden u deze service.

Kom gerust een kijkje nemen in onze sfeervolle winkel en laat u adviseren door een van onze medewerkers. De koffie/thee staat altijd voor u klaar en u kunt gratis voor de deur parkeren. 

Graag tot ziens bij ons in de winkel!

 

  • Vacatures!  werkenbijfrits.nl

    Weet jij als geen ander hoe belangrijk de inrichting van een huis of kantoorpand is en heb jij ervaring als stoffeerder?Of heb jij nog geen ervaring en wil je graag het vak bij ons leren?Ben jij pas tevreden als de klant dat ook is?Dan heeft Frits va ...

  • Frits plaatst een traditionele traploper

    Een traploper plaatsen? Ook voor zo'n stukje tradioneel vakwerk kunt u bij Frits terrecht. Stijlvol, warm en weer helemaal van nu. Wilt u meer weten, loop dan eens bij ons binnen, wij geven u graag advies. Met dank aan Alfons Hek voor het filmwerk en ...

Advies aan huis

Afspraak = afspraak

Vrijblijvende offerte

Persoonlijk advies

Geen aanbetaling

Gratis bezorging

Ruim 30 jaar ervaring

Gratis opmeting

Welkom bij de woonspecialist van Salland!