Past een hoekbank in mijn woonkamer? Welke woonstijl heb ik? Wat zijn mooie kleurcombinaties? Soms ontbreekt het u aan inspiratie of komt u er (samen) niet meer uit. Gratis en persoonlijk advies vinden wij vanzelfsprekend. Ons team aan gepassioneerde interieuradviseurs helpt u met de inrichting, meubelkeuze, indeling, styling, verlichting en die mooie kleur op de wand.

Tijdens het interieuradvies krijgt u deskundig advies, handige tips en leuke ideeën waar u gericht mee aan de slag kunt. Samen bespreken we uw woonstijl(en) en woonwensen en komen tot een passend advies voor een nieuw meubel of complete inrichting.

Interieur advies aan huis

Als extra service bieden we een oriënterend woonadvies aan huis. Samen bekijken we uw woonruimte en zien direct hoe de indeling, kleur en lichtinval de sfeer bepalen. Daarna maken we een vervolgafspraak in de winkel waarin we het uitgewerkte advies aan u presenteren. Aan de hand van uw huidige interieur en nieuwe woonwensen creëren  we samen het echte thuisgevoel.

Interieur advies aanvragen

  • Corona-update

    Team Frits is blij dat u er bent, maar… Wij schudden geen handen Houd 1,5m afstand Kom met niet meer dan 2 personen Luister naar onze aanwijzingen    Komen wij bij u thuis? Ook dan schudden wij geen handen Houd ook dan 1,5m afs ...

  • Vacatures!  werkenbijfrits.nl

    Weet jij als geen ander hoe belangrijk de inrichting van een huis of kantoorpand is en heb jij ervaring als stoffeerder?Of heb jij nog geen ervaring en wil je graag het vak bij ons leren?Ben jij pas tevreden als de klant dat ook is?Dan heeft Frits va ...

Advies aan huis

Afspraak = afspraak

Vrijblijvende offerte

Persoonlijk advies

Geen aanbetaling

Gratis bezorging

Ruim 30 jaar ervaring

Gratis opmeting

Welkom bij de woonspecialist van Salland!