Past een hoekbank in mijn woonkamer? Welke woonstijl heb ik? Wat zijn mooie kleurcombinaties? Soms ontbreekt het u aan inspiratie of komt u er (samen) niet meer uit. Gratis en persoonlijk advies vinden wij vanzelfsprekend. Ons team aan gepassioneerde interieuradviseurs helpt u met de inrichting, meubelkeuze, indeling, styling, verlichting en die mooie kleur op de wand.

Tijdens het interieuradvies krijgt u deskundig advies, handige tips en leuke ideeën waar u gericht mee aan de slag kunt. Samen bespreken we uw woonstijl(en) en woonwensen en komen tot een passend advies voor een nieuw meubel of complete inrichting.

Interieur advies aan huis

Als extra service bieden we een oriënterend woonadvies aan huis. Samen bekijken we uw woonruimte en zien direct hoe de indeling, kleur en lichtinval de sfeer bepalen. Daarna maken we een vervolgafspraak in de winkel waarin we het uitgewerkte advies aan u presenteren. Aan de hand van uw huidige interieur en nieuwe woonwensen creëren  we samen het echte thuisgevoel.

Interieur advies aanvragen

  • Vacatures!  werkenbijfrits.nl

    Weet jij als geen ander hoe belangrijk de inrichting van een huis of kantoorpand is en heb jij ervaring als stoffeerder?Of heb jij nog geen ervaring en wil je graag het vak bij ons leren?Ben jij pas tevreden als de klant dat ook is?Dan heeft Frits va ...

  • Frits plaatst een traditionele traploper

    Een traploper plaatsen? Ook voor zo'n stukje tradioneel vakwerk kunt u bij Frits terrecht. Stijlvol, warm en weer helemaal van nu. Wilt u meer weten, loop dan eens bij ons binnen, wij geven u graag advies. Met dank aan Alfons Hek voor het filmwerk en ...

Advies aan huis

Afspraak = afspraak

Vrijblijvende offerte

Persoonlijk advies

Geen aanbetaling

Gratis bezorging

Ruim 30 jaar ervaring

Gratis opmeting

Welkom bij de woonspecialist van Salland!